Επιστήμονες μιλούν στα Μουδανιά για τις επιπτώσεις των Μεταλλείων Χρυσού της Χαλκιδικής

Μια σημαντική εκδήλωση-ενημέρωση πραγματοποιείται σήμερα Τρίτη 20 Νοεμβρίου στα Νέα Μουδανιά στις 18:00, που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και έρχεται να καλύψει το κενό πληροφόρησης που έχουν τόσο οι επαγγελματίες αλλά και οι πολίτες πάνω στο θέμα των επιπτώσεων της λειτουργίας μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική. Η  πρωτοβουλία αλλά και η οργάνωση της εκδήλωσης οφείλεται στις ευαισθησίες του συλλόγου ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων, «ΑΜΜΩΝ ΖΕΥΣ», (www.ammonzeus.gr).

Έγκριτοι επιστήμονες παρουσιάζουν τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα πάνω στους τομείς αρμοδιότητάς τους:

Ο κ. Σπύρος Αβδημιώτης, καθηγητής εφαρμογών στο ΤΕΙ τουριστικών επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης και διορισμένος ερευνητής στο τεχνολογικό πανεπιστήμιο Κύπρου στο τμήμα διοίκησης ξενοδοχείων και τουρισμού θα παρουσιάσει την εισήγηση:«OI EΠIΠTΩΣEIΣ THΣ EΞOPYΞHΣ ΣTO TOYPIΣTIKO ΠPOION KAI THN TOΠIKH OIKONOMIA».

Ο κ. Ανδρέας Θρασυβούλου, καθηγητής Μελισσοκομίας της Γεωπονικής Σχολής Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει την εισήγηση: «OI EΠIΠTΩΣEIΣ THΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ».

Ο κ. Χαράλαμπος Λαζαρίδης, καθηγητής της Γεωπονικής Σχολής της Θεσσαλονίκης, Διευθυντής του Τομέα Τεχνολογίας Τροφίμων θα παρουσιάσει την εισήγηση: «ΚΑΘΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ».

Έκτακτη συμμετοχή:

Ο κ. Φιλίπ Ζουρό (Philip Joureau), Γάλλος Οικονομολόγος θα παρουσιάσει την εισήγηση: «ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΔΑ».

Επίσης, μέλος του Συντονιστικού Συλλόγων και Φορέων Β. Χαλκιδικής παρουσιάσει την εισήγηση: «ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ».

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.