Ταυτότητα

 

 

ΠΡΟΦΙΛ

Η έντυπη έκδοση της εφημερίδας «ο Μελισσοκόμος», ξεκίνησε επίσημα το 2009. Είναι το πρώτο FREE PRESS έντυπο του κλάδου της Μελισσοκομίας. «Ο Μελισσοκόμος» απευθύνθηκε όλα αυτά τα χρόνια σε όλους τους ενεργούς μελισσοκόμους, τους επαγγελματίες, τους ερασιτέχνες, αυτούς που έχουν τη μελισσοκομία ως δεύτερη ή και τρίτη απασχόληση, τους εκπαιδευόμενους, τους ερευνητές και γενικά όλους τους φίλους της Μέλισσας. Όλους αυτούς που αρνούνται να πληρώσουν την πληροφορία διότι τη θεωρούν δικαίωμα, αυτούς που ανατρέχουν στο ιντερνέτ για ενημέρωση, αυτούς που δεν θέλουν δεσμεύσεις σε συνδρομές, αυτούς που θεωρούν κοροϊδία το να πληρώνεις για να διαβάζεις διαφημίσεις, αυτούς που θέλουν ένα έντυπο σχεδιασμένο με γνώμονα τις ανάγκες τους: με υψηλή ποιότητα κι αισθητική, ενήμερο και έγκυρο, με ζωντανή και σύντομη γραφή, με αναλύσεις και άποψη και φυσικά στην σωστή τιμή! Δωρεάν.

«Ο Μελισσοκόμος» κυκλοφορούσε 4 φορές το χρόνο, Μάρτη, Ιούνη, Σεπτέμβρη και Δεκέμβρη. Είχε σχήμα 29Χ37 εκ., χαρτί 65 γρ. LWC ILLUSTRATION, 16 σελίδες, τετράχρωμος, συραμμένος και τυπωνόταν με τιράζ 10.000+ φύλλων στηv «IRIS».

Η διανομή του ήταν εξαιρετικά στοχευμένη και δεν πήγαινε ούτε τεύχος χαμένο. Διανεμόταν εξ’ ολοκλήρου ΔΩΡΕΑΝ σε μελισσοκόμους με ΕΛΤΑ και από επιλεγμένους χώρους (Συνεταιρισμούς, Κέντρα Εκπαίδευσης, καταστήματα, εμπορικές εκθέσεις, εκδηλώσεις κ.λπ.).

Σήμερα, συνεχίζει στο ίδιο πνεύμα ΜΟΝΟ μέσω της ιστοσελίδας, στην οποία δημοσιεύονται καθημερινά νέα σχετικά με τη μελισσοκομία.

Σχολιάστε το άρθρο

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Ταυτότητα”

  1. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ….!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.