Η βασίλισσα για τη σωτηρία της βασίλισσας μέλισσας

Με μια άλλη βασίλισσα αποφάσισε να ασχοληθεί η βασίλισσα της Αγγλίας και αυτή δεν είναι άλλη από τη βρετανική βασίλισσα μέλισσα. Θέλοντας να στρέψει την προσοχή στα δεινά των μελισσών της Βρετανίας, χρηματοδοτεί νέους μελισσοκόμους από 500 έως 1000 λίρες Αγγλίας προκειμένου να ξεκινήσουν μελισσοκομικές επιχειρήσεις στη γη του Δουκάτου του Λάνκαστερ.

Μια από τις προϋποθέσεις για τις επιχορηγήσεις είναι οι υποψήφιοι να μπορούν να ξεχωρίσουν τη βασίλισσα από τις εργάτριες μέλισσες. Τα ποσά θα χρησιμοποιηθούν για την εκπαίδευση των μελισσοκόμων, την αγορά κυψελών και μελισσιών και τον εξοπλισμό. Οι νέοι μελισσοκόμοι θα εγκατασταθούν στα 46.000 στρέματα του Lancashire, Cheshire, Yorkshire, Derbyshire και του Lincolnshire και καλούνται να βοηθήσουν στην επιβίωση της βρετανικής σκούρας μέλισσας που είναι πιο ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες της περιοχής.

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.