Με σκοπό τη στήριξη των ελληνικών προϊόντων, 30 ξενοδοχειακές μονάδες στη Χαλκιδική αποφάσισαν να συνεργαστούν με παραγωγούς της περιοχής τους και να προμηθεύονται τοπικά προϊόντα, ανάμεσα στα οποία και μέλι. Υπολογίζεται ότι ταυτόχρονα οι μονάδες θα μειώσουν και το κόστος παρασκευής γευμάτων κατά 15% έως 25%.
Την πρωτοβουλία για αυτή τη συνεργασία ανέλαβαν η αντιπεριφέρεια και οι ξενοδόχοι, οι οποίοι μάλιστα σκοπεύουν να καθιερώσουν το «τοπικό σύμφωνο πρωινού», που σημαίνει την προμήθεια αποκλειστικά τοπικών προϊόντων για το πρωινό γεύμα, ένα γεύμα πολύ σημαντικό για τους ξένους τουρίστες.
Σχολιάστε το άρθρο