Οι μελισσοκόμοι Αιτωλοακαρνανίας με νέο ΔΣ

400 μελισσοκόμοι είναι τα μέλη του Μελισσοκομικού συνεταιρισμού Αιτωλοακαρνανίας, με νέα διοίκηση και πρόεδρο τον Απ. Σώκο 

Ανέλαβε καθήκοντα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Αιτωλοακαρνανίας, το οποίο και αναδείχθηκε μετά τις πρόσφατες εκλογές, και στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου, με την αξιοποίηση των προσφερόμενων προγραμμάτων.

Πρόεδρος εξελέγη ο Απόστολος Σώκος, γραμματέας ο Γεώργιος Πανάγος, ταμίας ο Δημήτριος Κιτσιάς και μέλη οι κ.κ. Γεώργιος Μουτόπουλος και Γεώργιος Στούμπος.

Για την ΠΑΣΕΓΕΣ αντιπρόσωπος εξελέγη ο Γ. Μουτόπουλος.

Επιδίωξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, όπως εξηγεί ο κ. Σώκος, είναι η διαρκής επικοινωνία με τα 400 περίπου μέλη του Συνδέσμου, προς ανάπτυξη πρωτοβουλιών για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος και προς αξιοποίηση κάθε προσφερόμενου χρηματοδοτικού εργαλείου, που θα ενισχύσει έτι περαιτέρω τη μελισσοκομία στην Αιτωλοακαρνανία.

«Στην Αιτωλοακαρνανία  το μέλι που παράγεται είναι από τα καλύτερα παγκοσμίως, κάτι που αναγνωρίζουν οι διεθνείς οργανισμοί. Είναι άλλωστε γνωστό ότι το Αιτωλοακαρνανικό μέλι έχει βραβευθεί για την ποιότητά του», σημειώνει ο κ. Σώκος, προσθέτοντας ότι αυτή η ποιότητα πρέπει να διασφαλιστεί . Φυσικά, πρωταρχικό μέλημα είναι η διασφάλιση της ίδιας της παραγωγής, καθώς φέτος παρουσιάστηκε σημαντική μείωση του αριθμού των μελισσών, κατ’ επέκταση και της παραγωγής.

Το Κέντρο μελισσοκομίας Ηπείρου & Αιτωλοακαρνανίας, που εδρεύει στον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Νομού Αιτωλοακαρνανίας, στην οδό  Δασκαλοπούλου 45 στο Αγρίνιο, μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στην προώθηση λύσεων για τα προβλήματα των παραγωγών, παρέχοντας διοικητική, επιστημονική, και τεχνική υποστήριξη.

πηγή: www.e-ea.gr

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.