Νέο Δ.Σ. στην Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Μελισσοκομίας Σηροτροφίας

Η Επιστημονική Εταιρία Μελισσοκομίας – Σηροτροφίας από την ίδρυση της το έτος 2005, έχει διοργανώσει 4 πανελλήνια και 2 διεθνή Επιστημονικά Συνέδρια, έχει εκδώσει 4 πρακτικά συνεδρίων και προέβη σε ποικίλες παρεμβάσεις στο Υπουργείο για θέματα που αφορούν τον κλάδο, όπως: το έντομο Marchallina hellenica (κοιν. Εργάτης), η ταυτότητα του ελληνικού μελιού, τα υπολείμματα αντιβιοτικών, η υλοποίηση των προγραμμάτων του Κ797/2004 κ.α.

Η θετική αυτή προσφορά ήταν και η αιτία που τα μέλη της αποφάσισαν τη συνέχιση της δραστηριότητάς της και μάλιστα με νέα άτομα, που διαθέτουν δυναμική και αποθέματα ενέργειας, για να συνεχίσουν μια πετυχημένη πορεία προς όφελος του κλάδου.

Στις εκλογές, που πραγματοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2010, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, μετά από μια περίοδο έντασης, ψήφισαν 45 επιστήμονες και εξελέγησαν οι παρακάτω:

Σύνθεση του νέου Δ.Σ.
Πρόεδρος: Σοφία Γούναρη
Αντιπρόεδρος: Πασχάλης Χαριζάνης
Γραμματέας: Χρυσούλα Τανανάκη
Ταμίας: Αλέξανδρος Γκουσιάρης
Μέλη: Γιάννης Αναγνωστόπουλος,
Άνθιμος Σιγκούδης,
Σπύρος Σκαρέας

Καλή και σκληρή δουλειά
είναι το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε.

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.