Οι μέλισσες και οι Locomondo αναζητούν συμπρωταγωνιστές

Μία από τις δράσεις της Greenpeace για την στήριξη των μελισσών είναι η δημιουργία βιντεοκλίπ για το τραγούδι «To bee or not to bee» που έγραψε το συγκρότημα Locomondo. Στην καμπάνια της διαλέγει εσένα ως πρωταγωνιστή, ζητώντας να διαλέξεις το ποσό που μπορείς να διαθέσεις για τις πολύτιμες μελισσούλες. Τα γυρίσματα θα γίνουν στις 12. Η Greenpeace αναφέρει στο δελτίο τύπου της:

«Φαντάζεσαι τον πάγκο της αγοράς χωρίς μήλα, καρπούζια, αγγουράκια, κολοκυθάκια και μελιτζάνες;

Και όχι μόνο αυτά, αλλά και χωρίς το 1/3 των καλλιεργειών που καταλήγουν στο πιάτο μας και εξαρτώνται από την επικονίαση, τη δουλειά που κάνουν δηλαδή οι ακούραστες μέλισσες.

Αυτό το τόσο πολύτιμο για τη ζωή μας έντομο, απειλείται με εξαφάνιση εξαιτίας της χρήσης τοξικών φυτοφαρμάκων που χρησιμοποιούνται ευρέως και στη χώρα μας.

Χρειαζόμαστε άμεσα τη βοήθειά σου.

Στήριξε την εκστρατεία μας για τη βιώσιμη γεωργία με όποιο ποσό μπορείς και βοήθησέ μας να ολοκληρώσουμε μία σειρά από ανοιξιάτικες δράσεις. Σκοπός μας να γίνει η Ελλάδα (που έχει όλες τις προδιαγραφές και την παράδοση) ένα αληθινό καταφύγιο για τις μέλισσες, με αμέτρητα οφέλη για όλους».

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στην ιστοσελίδα της οργάνωσης: http://greenpeacegreece.org/projects/beeastar/index.html

Σχολιάστε το άρθρο