ΟΜΣΕ εναντίον ΕΕΕΜΣ – ΕΕΕΜΣ εναντίον ΟΜΣΕ

Συμπεράσματα, απαντήσεις, ανταπαντήσεις

Τι έγινε; Έχουμε πόλεμο και δεν μας ανακοινώθηκε;

Να ταμπουρωθούμε και εμείς, όσο πιο δίκαια μπορούμε.

Τα συμπεράσματα της Ημερίδας της ΕΕΕΜΣ είναι απολύτως τεκμηριωμένα και ορθά. Υπάρχει κατά τη γνώμη μας ένα μόνο σφάλμα. Η ΟΜΣΕ είχε εκλογές εξ αναβολής εκείνη την ημέρα και φυσικά δεν μπορούσε να παραβρεθεί εκπρόσωπός της. Έστειλε ως όφειλε ένα κείμενο το οποίο και διαβάστηκε στην Ημερίδα. Από εκεί και πέρα, οι δημόσιες απαντήσεις ευθιξίας και οι ανταπαντήσεις θυμίζουν αρένα. Κανένας δεν είναι πάνω από τον άλλο. Δίπλα δίπλα οφείλουμε να είμαστε. Αυτό απαιτούν οι καιροί που διανύουμε, κόντρα στις προσταγές των όποιων προσωπικών αντιλήψεων.
Η μελισσοκομία στηρίζεται σε δύο πόδια. Το ένα αποτελείται από τους επιστήμονες. Το άλλο από τους μελισσοκόμους. Τα υπόλοιπα είναι απλά μετέωρα ανάμεσά τους. Ας γίνει και καμιά συνάντηση με καφέ και κρασί ανάμεσα στους φορείς. Μια χαλαρή συνάντηση εκτός υπουργείων, εκτός γραφείων, εκτός προκαταλήψεων. Εσείς είστε το παράδειγμα όλων των υπολοίπων όσον αφορά την ενότητα του κλάδου. Οι ίδιοι φταίμε και δεν αγιάζουμε, δεν φταίνε οι άλλοι. Όταν δεν υπάρχει συνεννόηση μεταξύ δύο ανθρώπων δεν φταίει ποτέ ο ένας. Φταίνε και οι δυο. Ο ένας γιατί δεν αντιλαμβάνεται και ο άλλος γιατί δεν εξηγεί. Πίστη μας λείπει. Πίστη στην μέλισσα και στην δουλειά της.

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.