Ο.Λ.Πειραιά 4, 5, 6, Δεκεμβρίου 2009 – 2ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας

Με στόχο την προβολή και την προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού και τον προϊόντων κυψέλης στο καταναλωτικό κοινό και στους χώρους μαζικής εστίασης πραγματοποιείται το 2ο Φεστιβάλ του κλάδου και τρία πανελλήνια συνέδρια.
Στην έκθεση που διοργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Περιφερειακής Ανάπτυξης, συμμετέχουν εταιρείες που ασχολούνται με την παραγωγή, την τυποποίηση και επεξεργασία μελιού, με την παραγωγή προϊόντων μέλισσας, την παραγωγή και επεξεργασία κεριού, την παραγωγή προϊόντων σηροτροφίας. Κατασκευαστές και αντιπρόσωποι μελισσοκομικού εξοπλισμού, εξοπλισμού συσκευασίας και τυποποίησης, εταιρείες και συνεταιρισμοί με βασικό αντικείμενο την παραγωγή μελιού και προϊόντων κυψέλης, επιχειρήσεις και εταιρείες παραγωγής βιολογικού μελιού. Επίσης το παρών θα δώσουν φαρμακευτικές εταιρείες, τοπικές ενώσεις δήμων και κοινοτήτων Ελλάδας, δήμοι τον οποίων η κύρια παραγωγή τους είναι η μελισσοκομία καθώς επίσης και Δημόσιοι οργανισμοί, υπουργεία, επιμελητήρια, νομαρχίες και περιφέρειες.

Εκθεσιακό Κέντρο ΟΛΠ – Ακτή Μιαούλη 10 – Πειραιάς
Ημερομηνίες & ωράριο λειτουργίας: Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 12μμ / 9μμ – Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 10πμ / 9μμ – Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 10πμ / 8μμ. Διοργάνωση: Ευρωπαϊκό Δίκτυο Περιφερειακής Ανάπτυξης, τηλ.: 210 3610265, 210 3622205, info@edpa.gr

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.