Σεμινάρια βραχείας διάρκειας Α΄περιόδου 2013 από το ΙΓΕ

Κατά την Α΄ περίοδο του 2013 (Φεβρουάριος 2013 – Ιούνιος 2013) το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών προτίθεται να διεξάγει σεμινάρια με αγροτικά θέματα σύμφωνα με το συνημμένο Πρόγραμμα. Για την αποφυγή ταλαιπωρίας στους συμμετέχοντες το πρόγραμμα εγγραφών για την Α΄ περίοδο του 2013 θα έχει ως εξής:

1 & 4 Φεβρουαρίου 2013 αυστηρά ΜΟΝΟ για τα τμήματα Μελισσοκομίας

5 & 6 Φεβρουαρίου 2013 (και μέχρι να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευομένων) τα υπόλοιπα σεμινάρια.

 

Το μοναδικό κριτήριο συμμετοχής είναι η σειρά προτεραιότητας που θα χορηγηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες. Για να συμμετάσχει ο κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει:

• Να μην έχει κλείσει το τμήμα (το κάθε τμήμα έχει διαφορετικό αριθμό συμμετεχόντων)

• Αφού έχει πάρει αριθμημένη αίτηση (από τη διοίκηση του Ι.Γ.Ε. την ημέρα της εγγραφής) να συμπληρώσει σωστά την αίτηση που θα του δοθεί από το Ινστιτούτο

• Να καταβάλλει το ποσό των διδάκτρων σε τραπεζικό λογαριασμό της υπηρεσίας (που θα του δοθεί) εντός της ημέρας. Κατάθεση χρημάτων στην τράπεζα χωρίς πρωτότυπη αίτηση (με τον αριθμό προτεραιότητας) δεν είναι αποδεκτή και δεν επιστρέφονται χρήματα.

Σημειώνεται ότι όποιος διαλέξει να καταθέσει το ποσό στην τράπεζα, δε θα περιμένει στην ουρά, θα αφήσει την αίτηση, τον αριθμό προτεραιότητας και το αντίγραφο πληρωμής και θα φύγει. Πρέπει να σημειωθεί ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετέχει σε 2 το πολύ σεμινάρια (αφού βέβαια έχει παραλάβει τις αντίστοιχες αιτήσεις για το κάθε σεμινάριο). Δεν γίνονται εγγραφές μέσω fax, internet ή τηλεφώνου. Εντός της ημέρας πρέπει να προσκομισθεί στο Ινστιτούτο η αίτηση συνοδευόμενη από το αποδεικτικό κατάθεσης για να ισχύει η εγγραφή του ενδιαφερόμενου στο τμήμα. Αν δεν προσκομιστούν εντός της ημέρας, τότε η θέση του δίνεται την επόμενη ημέρα στον 1ο επιλαχών.

Το 10% των θέσεων από κάθε τμήμα καλύπτεται από παιδιά αγροτών, αγρότες, νέους αγρότες, κηπουρούς.

Αν εντός των τρεχουσών ημερομηνιών δεν καλυφθούν οι ανωτέρω θέσεις, τότε θα καλυφθούν από τους επιλαχόντες.

Περισσότερες πληροφορίες www.ige.gr

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.