Συζήτηση Στρογγυλής Τράπεζας για τα νεονικοτινοειδή από την Φυτιατρική Εταιρεία

Επιστημονική ημερίδα διοργανώνει η Φυτιατρική Εταιρεία Ελλάδας στο Συνεδριακό Αμφιθέατρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών σήμερα με θέμα «Η Φυτιατρική ως επιστήμη και εφαρμογή στη σύγχρονη γεωργία και το περιβάλλον».   Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν εισηγήσεις από καταξιωμένους επιστήμονες σε φλέγοντα θέματα εφαρμοσμένης Φυτιατρικής.

Ταυτόχρονα, στα πλαίσια της ημερίδας θα διεξαχθεί συζήτηση Στρογγυλής Τράπεζας με θέμα «Τα νεονικοτινοειδή στην Ελλάδα: Η χρησιμότητα και η επικινδυνότητά τους» (ώρα 14.30-16.00), στο Συνεδριακό Αμφιθέατρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ιερά οδός 75, Βοτανικός). Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι ελεύθερη για όλους τους ενδιαφερομένους.

Συντονιστής: είναι ο Δρ Φίλιππος Ιωαννίδης (Εντομολόγος, τ. Δ/ντής Ι.Π.Φ.Θ. – ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε., τ. Δ/ντής Εργοστασίου Πλατέως της ΕΒΖ) και τα μέλη του πάνελ απαρτίζονται από τους:

– Δρ Ιωάννης Βόντας, Αναπλ. Καθηγητής, Δ/ντης Εργαστηρίου Μοριακής Εντομολογίας Παν/μίου Κρήτης

– Δρ Πασχάλης Χαριζάνης, Καθηγητής, Δ/ντης Εργαστηρίου Μελισσοκομίας & Σηροτροφίας, Γ.Π.Α.

– Δρ Κωνσταντίνος Γιαννοπολίτης, Γεωπόνος,Διευθυντής Σύνταξης ΑγροΤύπος Α.Ε.

– Ηλίας Νασιόπουλος, Γεωπόνος MSc, Τμήμα Γεωργικών Φαρμάκων, Δ/νση Προστασίας Φυτικής Παραγωγής Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

– Δρ Hans – Joachim Henn, Γενικός Διευθυντής Bayer Ελλάς Α.Β.Ε.Ε.

– Δημήτριος Καμινιάρης, Γεωπόνος MSc, Business Development Manager Syngenta Hellas Α.E.Β.Ε.

Μετά από σύντομες εισηγήσεις των μελών του πάνελ, θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με στόχο την καταγραφή των προβλημάτων και τη διατύπωση προτάσεων.

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.