Το μυστικό των σταρ και της βρετανικής βασιλικής οικογένειας

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι ένα δηλητήριο και ένα επίπονο τσίμπημα θα ήταν το μυστικό ομορφιάς διάσημων σταρ και μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας; Η πιο περιζήτητη θεραπεία -περιποίηση στη μάχη κατά της γήρανσης και η τελευταία λέξη της μόδας είναι το δηλητήριο της μέλισσας που κερδίζει συνεχώς νέους φανατικούς φίλους. Η πρώτη φανατική του δηλητήριου της μέλισσας ήταν η Καμίλα (δεύτερη σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου), η Δούκισσα του Κορνουάλλης, η οποία μάλιστα πρόσφατα μύησε στο μυστικό ομορφιάς της και την Κέιτ Μίντλετον, το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας και Δούκισσα του Κέιμπριτζ. Η Καμίλα κάνει ειδική θεραπεία με δηλητήριο μέλισσας τα τελευταία χρόνια στη Βρετανίδα ειδικό Ντέμπορα Μίτσελ. Ήταν αυτή που έκανε εμφανή τα αποτελέσματα του νέου, φυσικού botox, όπως λέγεται. Ενέσεις, κρέμες, μάσκες, όλα βασισμένα στο δηλητήριο μέλισσας, κατακτούν και τον κόσμο των σταρ: Μισέλ Φάιφερ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Κάιλι Μινόγκ, Βικτόρια Μπέκαμ και ο κατάλογος μεγαλώνει, ενώ ιδιαίτερα δημοφιλές είναι τελευταία το δηλητήριο και στη μεγαλοαστική τάξη της Κίνας.

Το δηλητήριο της μέλισσας μελετάται από την ιατρική, καθώς θεωρείται ότι ανακουφίζει από ρευματικά και αρθρίτιδες. Η δράση του εξετάζεται επίσης στους οξείς και χρόνιους τραυματισμούς, στο κλείσιμο των εξωτερικών τραυμάτων, στις νευρομυαλγίες, το γαστρικό έλκος, ακόμα και στη σκλήρυνση κατά πλάκας. Φυσικά, οι γιατροί προειδοποιούν ότι ακόμα δεν μπορούμε να μιλήσουμε με ασφάλεια για τη χρήση του δηλητηρίου της μέλισσας, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο σοβαρής αλλεργίας ή κυτταρικής δυσλειτουργίας και νέες έρευνες απαιτούνται να γίνουν.

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.