Γιορτή Μελιού Θεσσαλονίκης

Το Ε΄ Δημοτικό Διαμέρισμα, ο μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Θεσσαλονίκης και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Νομού Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν στη ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ που θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο του Πεδίου του Άρεως (απέναντι από την ΕΡΤ 3) στις 11-12-13 Οκτωβρίου 2013.

Το πρόγραμμα του τριημέρου περιλαμβάνει έκθεση με τα προϊόντα της μέλισσας, μέλι, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη, καλλυντικά από μέλι, ρακόμελο κ.α. όπως και επίδειξη τρύγου και σχετικές ομιλίες από καθηγητές του Πανεπιστημίου.

Στο χώρο της Γιορτής Μελιού ειδικοί επιστήμονες από το ΑΠΘ θα ενημερώνουν τους επισκέπτες για τα προϊόντα της μέλισσας και θα μοιραστούν ενημερωτικά φυλλάδια, συνταγές και λουκουμάδες με μέλι. Παράλληλα, θα γίνουν προβολές ταινιών από τη ζωή της μέλισσας, τα προϊόντα της και την προσφορά της στο οικοσύστημα καθώς και ειδικές παραστάσεις για παιδιά.

Φωτό: Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.