Εκατομμύρια μέλισσες δηλητηριασμένες στο Οροπέδιο Λασιθίου

Όπως μετέδωσε η ιστοσελίδα, Creteplus, εκατομμύρια μέλισσες ψεκάστηκαν με δηλητήριο στον Άγιο Χαράλαμπο, στο Οροπέδιο Λασιθίου, με αποτέλεσμα το θάνατό τους και την οικονομική καταστροφή των ιδιοκτητών τους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το 60% που έχουν στην κατοχή τους τρεις μελισσοκόμοι στον Άγιο Χαράλαμπο έχει εξολοθρευτεί από το δηλητήριο, το οποίο, σύμφωνα με τον κο Μιχάλη Κολιακουδάκη -έναν εκ των τριών μελισσοκόμων- ψεκάστηκε με τουρμπίνα με εξαιρετική ορμή. Ο συγκεκριμένος μελισσοκόμος έχασε τα 120 από τα 200 μελίσσια του –ανάλογος είναι ο αριθμός απωλειών και των άλλων δυο μελισσοκόμων- και όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα 30 χρόνια που είναι επαγγελματίας μελισσοκόμος δεν έχει βλάψει ποτέ κανέναν και εικάζει ότι ενδεχομένως κάποιος ντόπιος δεν επιθυμεί την ύπαρξη μελισσοκόμων από όλα τα μέρη της Κρήτης στο Οροπέδιο Λασιθίου.

Σχολιάστε το άρθρο

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Εκατομμύρια μέλισσες δηλητηριασμένες στο Οροπέδιο Λασιθίου”

  1. Γιατί??? τον κατάστρεφε τις φούντες??? αυτός είναι δολοφόνος και κάτι πρέπει να κάνει αυτό το μπουρδελοκράτος… χρειαζόμαστε ποιο αυστηρούς νόμους για αυτά τα ευαίσθητα θέματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.