Ξεκινούν τα σεμινάρια της Α’ περιόδου του 2014 του ΙΓΕ

Κατά την περίοδο του 2014 (Φεβρουάριος 2014 – Ιούνιος 2014) το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών προτίθεται να διεξάγει σεμινάρια με αγροτικά θέματα. Το πρόγραμμα των σεμιναρίων μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του http://www.ige.gr/.

Το πρόγραμμα εγγραφών για την α’ περίοδο θα έχει ως εξής:

3-4 Φεβρουαρίου 2014 αυστηρά ΜΟΝΟ για τα τμήματα Μελισσοκομίας

5-6 Φεβρουαρίου 2014 (και μέχρι να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων τα υπόλοιπα σεμινάρια).

Το μοναδιό κριτήριο συμμετοχής είναι η σειρά προτεραιότητας. Για να συμμετέχει ο κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει:

–          Να μην έχει κλείσει το τμήμα (το κάθε τμήμα έχει διαφορετικό αριθμό συμμετεχόντων)

–          Αφού έχει πάρει αριθμημένη αίτηση (από τη διοίκηση του ΙΓΕ την ημέρα της εγγραφής) να συμπληρώσει σωστά την αίτηση που θα του δοθεί από το Ινστιτούτο.

–          Να καταβάλλει το ποσό των διδάκτρων σε τραπεζικό λογαριασμό της υπηρεσίας (που θα του δοθεί) εντός της ημέρας. Κατάθεση χρημάτων στην τράπεζα χωρίς πρωτότυπη αίτηση (με τον αριθμό προτεραιότητας) δεν είναι αποδεκτή και δεν επιστρέφονται χρήματα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετέχει σε 2 το πολύ σεμινάρια (αφού βέβαια έχει παραλάβει τις αντίστοιχες αιτήσεις για κάθε σεμινάριο). Δεν γίνονται εγγραφές μέσω φαξ, internet ή τηλεφώνου. Εντός της ημέρας πρέπει να προσκομισθεί στο Ινστιτούτο η αίτηση συνοδευόμενη από το αποδεικτικό κατάθεσης για να ισχύει η εγγραφή του ενδιαφερόμενου στο τμήμα. Αν δεν προσκομιστούν εντός της ημέρας, τότε η θέση του δίνεται την επόμενη ημέρα στον 1ο επιλαχών. Το 10% των θέσεων από κάθε τμήμα καλύπτεται από παιδιά αγροτών, αγρότες, νέους αγρότες, κηπουρούς.

Αν εντός των τρεχουσών ημερομηνιών δεν καλυφθούν οι ανωτέρων θέσεις, τότε θα καλυφθούν από τους επιλαχόντες.

Περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και το πρόγραμμα των σεμιναρίων δείτε στην ιστοσελίδα του ΙΓΕ www.ige.gr

 

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.