Σεμινάριο Μελισσοκομίας – Μελισσοθεραπείας στις 23 Ιουνίου

Σεμινάριο Μελισσοκομίας – Μελισσοθεραπείας στις 23 Ιουνίου 2012, με ομιλητές τους: Γιώργο Ρηγόπουλο, Γεωπόνο Διδάσκων στο Ι.Γ.Ε. , Μελισσοκομικό Κέντρο Στερεάς Ελλάδας και Κυριακή Πατέλη – Μπάρκα Επαγγελματία Μελισσοκόμος, Διδάσκουσα στο Ι.Γ.Ε., Μελισσοθεραπεία για μελισσοκόμους.

«Η «ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ» στα πλαίσια της Δημιουργίας, Εφαρμογής και Υλοποίησης Ανθρωπιστικών Δράσεων και Προγραμμάτων ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ την πραγματοποίηση μιας σειράς Διημερίδων και Σεμιναρίων για την επιμόρφωση σε Αγροτικές Δραστηριότητες και Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση των πολιτών και ειδικά της Νέας Γενιάς.

Τα Σεμινάρια υπόσχονται να δώσουν στους εκπαιδευόμενους όλες εκείνες τις απαραίτητες γνώσεις που απαιτούνται προκειμένου να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο περιουσιακά στοιχεία (κτήματα) τα οποία βρίσκονται σε αδράνεια για την συμπλήρωση του εισοδήματός τους. Κάποιες καλλιέργειες θα χρειασθεί ν’ αντικατασταθούν με άλλες, ενώ οι τιμές ορισμένων προϊόντων θα μειωθούν αισθητά.

Τόπος διεξαγωγής: Ξενοδοχείο CORAL HOTEL, Λ. Ποσειδώνος 35, Φλοίσβος, Παλαιό Φάληρο Αθήνα 175 61

Ώρες: 10:00 – 19:15

ΚΥΡΙΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

– Ρηγόπουλος Ανδρέας, Γεωπόνος, Διδάσκων στο Ι.Γ.Ε., Μελισσοκομικό Κέντρο Στερεάς Ελλάδας

– Κυριακή Πατέλη – Μπαρκά, Επαγγελματίας Μελισσοκόμος, Διδάσκουσα στο Ι.Γ.Ε., Μελισσοθεραπεία για μελισσοκόμους

Το Σεμινάριο έχει τεθεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν την αίτηση συμμετοχής συμπληρωμένη με e-mail efizissi@stasi-zois.gr ή στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 9889877, ώστε να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.